Adószámunk: 18157860-1-06


Piroska és a farkas

A Piroska és a farkas című szép mesét mindannyian ismerjük. A lupusz betegség viszont tényleg nem mese, az ezzel a betegséggel élő embereknek életük végéig küzdeniük kell a farkassal. Egyesületünk 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a lupusz betegséggel élők életfeltételeit javítsa. Közhasznú szervezetünkben mindenki valóban társadalmi munkában – fizetség nélkül – végzi feladatait. Nincs semmi mese, mi becsületes civil szervezet vagyunk, a felajánlott adó egy százalékokat nem a működési költségek emésztik fel, hanem 100%-ban cél szerinti tevékenységekre fordítjuk. Ismerj meg bennünket, s ha azt szeretnéd, hogy egy százalékod biztosan jó helyre kerüljön, ajánld fel nekünk!

Kattints ide a rendelkező nyilatkozat letöltéséhez!

Tények

 • 23 éves, becsületes múlttal rendelkező, neves orvosok által elismert, aktív közhasznú munkát végző társadalmi szervezet vagyunk.
 • Feladatainkat valóban társadalmi munkában - fizetség nélkül, ingyen végezzük. (Az egyesület megalakulása óta soha senki sem kapott munkájáért bér jellegű kifizetést, tiszteletbért, jutalmat, stb.).
 • Az adó egy százalékából befolyó bevételünket 100%-ban cél szerinti tevékenységeinkre fordítjuk. Ingyenes betegfórumokat rendezünk, ingyenes tájékoztató kiadványokat készítünk, s a hamarosan induló Dr. Kaposi Mór Alapból rászoruló autoimmun betegek gyógyszerköltségeihez járulunk hozzá. Csekély működési költségeinket (postaköltség, papír-írószer, vezetékes telefon) a tagdíjbevételekből finanszírozzuk.
 • Az egy százalékos felajánlásokat nem profitorientált célból gyűjtjük, nincsen milliós, tízmilliós nagyságrendű reklámkeretünk, nem tudunk óriásplakátokon és televízióban hirdetni. Úgy gondoljuk, hogy ezek a civil szervezetek a reklámra költött pénz helyett céljait is meg tudnák valósítani.
 • 100% garancia, 100% átláthatóság! Weboldalunkon részletesen beszámolunk éves tevékenységünkről, letölthetők közhasznúsági jelentéseink, de akinek ez sem elég, annak betekintést engedünk könyvelésünkbe.

Kérünk, hogy személyi jövedelemadód egy százalékát ajánld fel a Magyar Lupus Egyesületnek!

 • Ha könyvelőd készíti el adóbevallásodat, tájékoztasd, hogy a Magyar Lupus Egyesületnek szeretnéd felajánlani adód egy százalékát! (Praktikus az innen letölthető nyilatkozatot kinyomtatni, s a könyvelőnek átadni.)
 • Aki a munkáltatójának adja le a nyilatkozatát, annak a munkáltató által kijelölt időpontig kell odaadnia a nyilatkozatot, de idén is igaz, hogy ha valaki ezt elfelejti, vagy kicsúszik valamelyik határidőből, akkor május 1-ig bárki elküldheti egy külön borítékban is a nyilatkozatot. Fontos! A nyilatkozat csak akkor érvényes, ha a borítékon feltünteted neved, lakcímedet és adóazonosító jeledet!
 • Ha tudsz erre időt szánni... Kérünk, informáld családodat, rokonaidat, barátaidat, kollégáidat, ügyfeleidet, az adó egy százalék felajánlásának fontosságáról és szükségességéről! Ha van könyvelő ismerősöd, juttasd el részére felhívásunkat. Ha van weboldalad, publikáld bannerünket!
 • Az 1%-os nyilatkozatok leadási határideje:
  - Egyéni vállalkozók: 2016. február 25.
  - Magánszemélyek: 2016. május 20.

Egy százalék rendelkező nyilatkozat

Egy százalék rendelkező nyilatkozat

Egy százalék plakát

Plakátunk

Kérünk minden betegtársat, pártolót, hogy egy százalékos plakátunkat nyomtassa ki, s helyezze ki olyan helyre, ahol sokan megfordulnak. (A plakát alsó részén a szaggatott vonal mentén ollóval be kell vágni.) Ezúton is köszönünk minden segítséget!


Kattintson a képre a plakát letöltéséhez!

 

Facebook oldalunk

 

http://www.facebook.com/lupuszegyesulet/

Facebook oldalunkon is megjelentettük egy százalékos felhívásunkat. Kérünk Mindenkit, akinek van Facebook hozzáférése, ossza meg (a Megosztás gombra kattintva) plakátunkat, hogy minél több mindenkihez eljusson üzenetünk.


Tisztelt Könyvelőiroda!

Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy ha van rá lehetőségük, hívják fel ügyfeleik figyelmét, hogy adójuk egy százalékát egyesületünknek ajánlják fel. Természetesen csak azokra az ügyfelekre gondoltunk, akik nem rendelkeztek más szervezet részére az adó egy százalékáról.
A Magyar Lupus Egyesület 23 éves múlttal rendelkező, neves orvosok által elismert, aktív közhasznú munkát végző, a magyar autoimmun betegeket segítő, országos hatókörű, kiemelt belföldi és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező, becsületes társadalmi szervezet. Társadalmi munkánkat VALÓBAN társadalmi munkaként, fizetség nélkül, ingyen végezzük.
Hátrányban vagyunk más civil szervezetekkel szemben, mivel az autoimmun betegek nagy része egészségkárosodott ember, rokkantnyugdíjas. Mivel nincs adójuk, így rendelkezni sem tudnak az egy százalékról.
Nekünk az Önök segítsége az egyik legfontosabb esélyünk! Kérjük, segítsenek! Tudjuk, hogy ez pluszmunka részünkről, de nekünk hatalmas segítség!
Nagyon-nagyon sokat tudnának ezzel rajtunk segíteni! A segítségért mi is felajánlanánk, hogy nagy látogatottságú weblapunkon és egyéb kiadványainkban megjelentetnénk logójukat, címüket. (Kérjük a megjelentetni kívánt emblémát, szöveget, hirdetést ide küldjék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
Előre is köszönöm nagyfokú segítségüket!

Köszönettel:

Purgel Zoltán
A Magyar Lupus Egyesület elnöke


Tisztelt Szerkesztőség!

Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy ha van rá lehetőségük, lapjukban publikálják az alábbi elkészített hirdetések valamelyikét.
A Magyar Lupus Egyesület 16 éves múlttal rendelkező, neves orvosok által elismert, aktív közhasznú munkát végző, a magyar autoimmun betegeket segítő, országos hatókörű, kiemelt belföldi és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező, becsületes társadalmi szervezet. Társadalmi munkánkat VALÓBAN társadalmi munkaként, fizetség nélkül, ingyen végezzük.
Hátrányban vagyunk más civil szervezetekkel szemben, mivel tagjaink nagy része egészségkárosodott ember vagy nyugdíjas. Mivel nincs jövedelmük, így nincs adó egy százalékuk sem.
Kiadványszerkesztőként sok reklámújságot, magazint tördeltem már, s tudom, hogy mindig marad ki hely... S néha az is gondot okoz, hogy arra a kis üres helyre mit tegyek... Ha Önök tudnának nekünk kiszorítani egy kis helyet, kérem tegyék be előre elkészített hirdetéseink valamelyikét. A elkészített hirdetések 6 féle méretben, és 3 féle formátumban (PDF, CDR, JPG) tölthetők le.
Nagyon-nagyon sokat tudnának ezzel rajtunk segíteni! A segítségért mi is felajánlanánk, hogy nagy látogatottságú weblapunkon és egyéb kiadványainkban megjelentetnénk logójukat, címüket. (Kérjük a megjelentetni kívánt emblémát, szöveget, hirdetést ide küldjék: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
Előre is köszönöm segítségüket!

Köszönettel:

Purgel Zoltán
A Magyar Lupus Egyesület elnöke

Letölthető hirdetések:

50 × 32 mm

Hirdetés 50 × 32 mm (pdf, X1a)
(400 dpi felbontás, CYMK, betűk görbékké alakítva)

Hirdetés 50 × 32 mm (cdr)
(11-es verzió, 400 dpi felbontás, CYMK, betűk görbékké alakítva)

Hirdetés 50 × 32 mm (jpg)
(400 dpi felbontás, CYMK)

 

148 × 210 mm (A5, álló)
arányosan kicsinyíthető

Hirdetés 148 × 210 mm (pdf, X1a)
(400 dpi felbontás, CYMK, betűk görbékké alakítva, arányosan kicsinyíthető.)

Hirdetés 148 × 210 mm (cdr)
(11-es verzió, 400 dpi felbontás, CYMK, betűk görbékké alakítva, arányosan kicsinyíthető.)

Hirdetés 148 × 210 mm (jpg)
(400 dpi felbontás, CYMK, arányosan kicsinyíthető)

 

210 × 148 mm (A5, fekvő)
arányosan kicsinyíthető

Hirdetés 210 × 148 mm (pdf, X1a)
(400 dpi felbontás, CYMK, betűk görbékké alakítva, arányosan kicsinyíthető.)

Hirdetés 210 × 148 mm (cdr)
(11-es verzió, 400 dpi felbontás, CYMK, betűk görbékké alakítva, arányosan kicsinyíthető)

Hirdetés 210 × 148 mm (jpg)
(400 dpi felbontás, CYMK, arányosan kicsinyíthető)


Apróhirdetés esetén:

 


Tedd ki weboldaladra bannerünket!

Nekünk nincs anyagi lehetőségünk online hirdetésekért fizetni. Ha van weboldalad, sokat segíthetsz, ha kiteszed reklámbannerünket! Kétféle méretű bannerünk van, elég csak egy rövid html kódot beillesztened. Köszönjük segítségedet!

120 × 240 pixeles bannerünk

Beillesztendő html kód:

300 × 250 pixeles bannerünk

Beillesztendő html kód:

 • Ha a saját tárhelyedről letöltődő bannert szeretnél publikálni weboldaladon, akkor kattints ide a flash fájl és a forráskód letöltéséhez.

Bejelentkezés tagoknak

Egyes tartalmakhoz csak a Magyar Lupus Egyesület érvényes tagsággal rendelkező tagjai tudnak hozzáférni. Ha Ön az Egyesület tagja, kérjük jelentkezzen be itt a regisztrációkor (tagbelépéskor) megadott adatokkal.

Hírlevél kérése vagy lemondása

Adja meg e-mail címét, ha szeretné megkapni a Magyar Lupus Egyesület 4-6 hetente hírleveleit, melyben az új hírekről, frissítésekről adunk tájékoztatást. A hírlevélről való leiratkozás is itt lehetséges.

Előadás videók

Egyedülálló videó tartalom Tagjainknak.

Tagbelépés



Cikkek, írások

Az egyesületünk alapításától napjainkig számított időszak nyomtatott kiadványaiban megjelent 134 cikk exkluzív tartalma, mely Tagjaink számára érhető el. 

Fotókiállítás

A „Lupusz - Ahogy én látom” című fotópályázat képei.

Fotókiállítás

Pillangó magazinok

Adókedvezmény

Ha SLE betegséggel élsz, jár az adókedvezmény!

Legfontosabb kérdések és válaszok a lupuszról

Bankkártyás támogatás

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Összeg:

Legyél tagunk

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés

 

Keress bennünket a Facebookon is!

Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés