Ma útnak indult közel 200 kg összsúlyú küldemény

Ma délelőtt sikeresen feladtunk több száz postai levelet és néhány postacsomagot, amelyben az áprilisban megjelent Pillangó magazinok és társ újságok vannak.

Aktív I. és Támogató I. tagjaink a fél kg-os, nagyformátumú levélben Pillangó magazinunk két új lapszámát, a Reumatológiáról mindenkinek újság három lapszámát és a legújabb Lepke hírlevél kiadványunkat találják. Tiszteletbeli tagjainknak és partner orvosoknak is eljuttattuk magazinjainkat.

Postacsomagokban magazinjainkból küldtünk a következő intézményeknek:

  • ORFI, Budapest
  • Budai Irgalmasrendi Kórház, Budapest
  • Reumatológiai Klinika, Debrecen
  • Immunológiai Klinika, Debrecen
  • Reumatológiai Klinika, Szeged
  • Immunológiai Klinika, Pécs

Azt kértük az intézményvezetőktől, hogy újságjainkat tegyék ki az intézményükben gondozott betegek számára elérhető helyre.

Nem csak a küldemények összsúlya volt a mai rekord, hanem a feladásért fizetett postai díj is.

Mint ahogyan korábban megírtam, Pillangó magazinunk megjelenése is nagyon nagy költségbe került a Magyar Lupus Egyesületnek. A nyomdai kivitelezési költségek az utóbbi hónapokban megkétszereződtek, ráadásul papírellátási hiánnyal is számolnunk kellett. A Pillangó magazin két lapszámért 1.220.820 Ft + ÁFA összeget kellett fizetnünk. Magazinunk megjelenését az Egis Gyógyszergyár Zrt., a Magyar Reumatológusok Egyesülete, a Merck Kft., a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt. és a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. támogatta.

A kiemelt kép illusztráció. 

KiadványlepkemagazinNyomdapillangóPostaReumatológiáról mindenkinek
Comments (0)
Add Comment