fbpx

KÖSZÖNTJÜK A MAGYAR LUPUS EGYESÜLET HONLAPJÁN!

  • Köszönjük, hogy támogatja a Magyar Lupus Egyesületet! :)

  • Kérjük, hogy töltse ki pontosan az alábbi űrlapot, mert az itt megadott felhasználónévvel és jelszóval tud majd bejelentkezni a TAG KAPU oldalra, ahol a csak tagjaink számára hozzáférhető tartalomhoz tud hozzáférni. Többféle fizetési mód közül választhat, de ha megoldható akkor kérjük, hogy bankkártyával fizessen, mert így azonnal (automatikusan) aktiválódik hozzáférése a TAG KAPU oldalhoz. (Ha átutalással fizet, várni kell, hogy aktiváljuk a hozzáférést.)
  • Az „Arany Szponzor” emléklapot a sikeres fizetés után állítjuk ki az Ön részére.
  • Fizetendő összeg: 50.000 Ft
  • Köszönjük támogatását!

Egyszerűen és biztonságosan fizethet bankkártyával, a Magyar Nemzeti Bank által endedélyezett magyar nyelvű felületen. Elfogadott kártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. Nem jutunk hozzá kártyaadataihoz! A „Tovább” gombra kattintva átirányítjuk a Barion bankkártyás fizetési oldalára.

 

A világ legnépszerűbb online fizetési rendszerén, a PayPal-on is fizethet. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EuroCard/MasterCard dombornyomott, American Express, egyéb bank- és hitelkártyatípusok. Nem jutunk hozzá kártyaadataihoz! A „Tovább” gombra kattintva átirányítjuk a PayPal fizetési oldalára.

 

Fizetés

Ft
Biztonsági kód*