Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

Van, amit jobb, ha nem lát?
Az immunológiai ignorancia igen fontos, ma még távolról sem értett funkció. Röviden: az immunrendszer valamilyen módon arra „törekszik", hogy csak a fontossal, lényegessel törődjön, a szervezetre semleges hatásokra, még ha elvileg antigének is, és ha lenne is mivel rájuk reagálni, a jól szervezett immunrendszer nem válaszol. Fontos tehát, hogy a teljesen idegen baktériumokból csak a patogén, betegséget okozó mikrobát támadjuk meg, és ne az ártalmatlanokat, a megfelelő pontokon tegyük azt és ne vesztegessük a muníciót, valamint az, hogy csakis a támadót legérzékenyebben károsító immunfegyvereket használjuk.

Ez a tartalom vagy szolgáltatás csak tagjaink számára elérhető!
■ Ha már tagunk, jelentkezzen be a bal oldali BELÉPÉS TAGOKNAK modulon.
Ha szeretne tag lenni, ide kattintva tud online belépni

A Magyar Lupus Egyesület hírei

Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés