Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

2018-ban lesz civil szervezetünk 25 éves.

Sajnos az utóbbi években kormányzati megszorítások és beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti alapításkor lévő állapotot sem. Mivel weboldalaink ingyenesen látogathatók, és a legtöbb szolgáltatásunk ingyenes, ezért többen nem lépnek be egyesületünkbe, pedig ezek a szolgáltatások nekünk pénzbe kerülnek.

Azt a célt tűztük ki, hogy 2018. május 12-ig (a Lupusz Világnapi és születésnapi programunkra) elérjük azt, hogy 500 fő tagunk legyen. Csak így tudunk a jövőben biztonságosan működni és közhasznú szolgáltatásainkat biztosítani.

Kérjük tagbelépéseddel támogasd azt a civil szervezetet, amelyik a Te ügyedet képviseli. A most belépő tagok számára jóváírjuk a 2018. évi tagdíjat is, azaz a tagság 2019. január 31-ig lesz érvényes.

Tagbelépés itt

 

A Magyar Lupus Egyesület hírei

Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés