Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

A Magyar Lupus Egyesület 5 évvel ezelőtt alapította meg a Dr. Kaposi Mór Alapot azzal a céllal, hogy rászoruló autoimmun betegek gyógyszerköltségeihez járuljon hozzá. Egyenlőre nem sikerült akkora mértékű pénzadományt összegyűjtenünk, mint amire korábban számítottunk, ezért az igazságosság elve miatt úgy döntöttünk, hogy inkább az autoimmun betegek kezelésében résztvevő intézmények fekvőbeteg osztályait támogatjuk egy-egy klinikai felhasználásra ajánlott vérnyomásmérővel. Erről a 2017. április 29-én tartott közgyűlésünkön döntöttünk, így a 2/2017. számú határozatunk szerint az alábbi intézményeket támogatjuk.

  • Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, Immunológiai fekvőbeteg osztály
  • Debreceni Egyetem III. sz. Belgyógyászati Klinika, Immunológiai fekvőbeteg osztály
  • Debreceni Egyetem, Reumatológiai Klinika, fekvőbeteg osztály
  • Szegedi Tudományegyetem, Reumatológiai és Immunológiai Klinika, fekvőbeteg osztály
  • Budai Irgalmasrendi Kórház, Reumatológiai fekvőbeteg osztály

Időközben megvásároltuk a vérnyomásmérőket, jelenleg a támogatott intézményekkel egyeztetünk, majd a támogatási szerződést aláírását követően adjuk át használatra adományunkat. Egyenlőre „csak ennyivel” tudtunk támogatni, célunk az, hogy a jövőben nagyobb adományokkal még több intézményt támogassunk.

A Magyar Lupus Egyesület hírei

Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés