Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

Az idén - a 25. születésnapunk alkalmából - megjelent Pillangó magazin publikálása után sok-sok pozitív visszajelzést kaptunk.

Gyógyszergyári támogatás felhasználásával 2019-ben is meg fogjuk tudni jelentetni a Pillangó magazint, amelynek borítóterve már elkészült. Folyamatosan egyeztetünk olyan orvosokkal, akik írnának magazinunkba. Ha Ön is tud ajánlani orvost, akinek az írását szívesen olvasná, küldje el nevét és címét az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, s felvesszük vele a kapcsolatot, küldünk egy felkérést részére.

 

A magazin ingyenesen fog megjelenni, de jelentős anyagi erőforrást kell biztosítanunk, ezért csak tagjaink számára garantáljuk a magazin megkapását. Megvásárolni a későbbiekben nem lehet, mert nem kerül kereskedelmi forgalomba.

A magazinban meg tudunk jelentetni kereskedelmi hirdetést. Ha Önnek van olyan vállalkozása, amely hirdetne, vagy tudna részünkre hirdetőt ajánlani, keresse Purgel Zoltánt a (30)349-1100 számon, vagy írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A hirdetésről számlát tudunk kiállítani, s a hirdetés teljes összegével egyesületünket támogatja.

Ebben a lapszámban is meg fog jelenni az „Én naplóm rovat”, melyben egy betegtárs írhatja le történetét a lupusszal való együttélés kihívásáról. Jelenleg még nincs történetünk, ezért keresünk olyan betegtársat, aki szívesen írna erről. Az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre várjuk a jelentkezéseket.

 

A Magyar Lupus Egyesület hírei

Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés