Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

Terveink között szerepel, hogy weblapunkon elindítunk egy blogot, amely egy lupusszal élő ember mindennapjaiba enged betekintést.

Olyan személyt keresünk, aki vezetné ezt a blogot, s havonta kb. 4-6 alkalommal írna.  Jelentkezz nálunk, ha ügyesen bánsz a szavakkal, ha szeretnéd megosztani érzéseidet és életszemléleted másokkal, ha szereted hallatni a hangod, s ha úgy gondolod, hogy az életet nem leélni, hanem megélni érdemes. Kérésedre fantázianéven is írhatsz, így neved rejtve maradhat a nagy nyilvánosság előtt. Fontos, hogy a blog vezetéséért fizetést nem tudunk adni.

Várjuk jelentkezésedet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

A Magyar Lupus Egyesület hírei

Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés