Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

Nagy aktivitással készülünk a 2018. május 12-én megtartandó Lupusz Világnapi és 25. éves születésnapi programunkra.

Folyamatos egyeztetések zajlanak kiemelt orvos-előadókkal, ami már biztos, hogy eljön hozzánk előadást tartani Dr. Kovács László Professzor Úr Szegedről, Dr. Szűcs Gabriella Professzornő Debrecenből és Dr. Tarr Tünde Adjunktusnő Debrecenből.

Résztvevőink fognak kapni reklámajándékot, Reuma Híradó magazint, és még sok-sok apró dolgot. Tervezünk meglepetés programot, lesz szülinapi torta és jótékonysági tombolasorsolás is. Tedd szabaddá május 12-ét, s gyere el programunkra, szeretettel várunk.

Iratkozz fel Facebook oldalunkon eseményünkre, hogy mindig megkapd az aktuális híreket programunkról: https://facebook.com/events/1457098721072496/ 

A Magyar Lupus Egyesület hírei

Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés