Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

            

Március 8-án (hétfőn) lett feladva nagy mennyiségű postai küldemény tagjainknak és partnereinknek. A küldeményekben az eddig megszokottól sokkal nagyobb tartalom található: Pillangó magazin, Lepke újság, Reuma Híradó magazin, 5. DVD-nk, a „Legfontosabb kérdések és válaszok” című kiadvány, valamint egyéb nyomtatványok. Az A4-es méretű, nehezebb borítékot nem biztos, hogy a postások kézbesítik a levélszekrénybe, valószínűleg értesítőt hagynak. Kérek minden tagot, hogy ha a héten nem érkezik meg a küldemény, érdeklődjön a postásánál!
Egyesületünk életében ekkora mennyiségű és értékű csomag még nem lett postázva tagjainknak és partnereinknek. A kb. 1.600.000 Ft értékű küldeményt „két fordulóval” tudta elszállítani a Posta autója székhelyünkről. Nagyon szeretetném, ha mindenkihez eljutna küldeményünk, hiszen nagyon sok pénzbe és munkába került ezeknek a kiadványoknak a megvalósítása.
Többen érdeklődtek, hogy hogyan tudnának hozzájutni Pillangó, Lepke és a „Legfontosabb kérdések és válaszok” c. küldeményünkhöz. A régebben közölt információkkal ellentétben nem kerül kereskedelmi forgalomba egyetlen kiadvány sem, tehát pénzért sehol sem lehet megvásárolni. A legbiztosabb hozzájutás, ha belépnek egyesületünkbe tagnak. (Tag szeretnék lenni… menüpont) Egyébként küldtünk autoimmun centrumoknak és szakrendeléseknek is kiadványainkból, azzal a szándékkal, hogy azon betegtársaink is hozzájussanak kiadványunkhoz, akik nem tagjaink. Küldtünk csomagot Budapesten Dr. Kiss Emese Főorvosnőnek, Dr. Nagy György Adjunktus Úrnak, Dr. Pozsonyi Teréz Docensasszonynak, Dr. Gergely Péter Professzor Úrnak. Debrecenbe küldtünk Dr. Tarr Tünde Doktornőnek, Szegedre Dr. Kovács László Adjunktus Úrnak, Pécsre Dr. Czirják László Professzor Úrnak.
Hamarosan weboldalunkon is megjelennek a kiadványok letölthető vagy megnézhető formátumban.

Lupusszal élők

Csatlakozz a Lupusszal élők zárt Facebook csoportunkhoz. Csatlakozáskor ne felejts el válaszolni a feltett kérdésekre. 

Fotókiállítás

A „Lupusz - Ahogy én látom” című fotópályázat képei.

Fotókiállítás

Reklám

Legutóbbi bejegyzés a Társalgóban

  • 2018. May 30. | 13 óra 03 perc

    2016-ban állapították meg az SLE-t. Azóta szedem az Imuran 50 mg napi kettő ill. most napi három tablettát és a Medrolból napi 16 mg amit 24 mg-ról csökkentettek.Fizikális tüneteim nincsenek.Kérdésem lenne hogy hogy van -e olyan vérvételi lehetőség ami kimutatja hogy az autoimmun betegség fent áll-e vagy milyen mértékben.

Tovább a Társalgóba

Keress bennünket a Facebookon is!

Legfontosabb kérdések és válaszok a lupuszról

Bankkártyás támogatás

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Összeg:
Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés