Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

Kedves csoport társak, kedves betegek, barátok!

Mezei István vagyok, az Egyesület új vezetője.

Mint azt bizonyára tudjátok, Zoli úgy döntött, hogy nem folytatja tovább az Egyesületünk vezetését. Erről a legutóbbi kiadványunkban olvashattatok. A legutóbbi közgyűlésen engem bíztak meg a jelenlévők az egyesület további vezetésével, melyet örömmel elfogadtam. Miért? Azért, mert feladatomnak, és kötelességemnek éreztem, hogy Gabi néni hagyatékát tovább vigyük, és tartsuk azt a magas színvonalat, amit Zoli, és az önkéntesek kemény munkájának hála mindannyian élvezhetünk.

Elnézést, hogy késve írok. Kifogásokat nem keresve csak annyit tudok mondani, hogy rengeteg elfoglaltságom volt/van. Aki nem ismerne, annak röviden bemutatkoznék:

35 éves vagyok, Schopper Gabriella volt az anyósom, akinek köszönhetem a csodálatos feleségemet, Carolt, akivel 2006 óta vagyunk házasok. 2012-ben született egy kisfiúnk, Levente. Jómagam szerencsésnek mondhatom magam, mert a Lupus közvetlenül nem érinti az életem, én azon szerencsések közé sorolhatom magam, aki egészséges. Közvetve, Gabi nénin keresztül azonban magam is megtapasztaltam, hogy a Lupus milyen nehézségek elé állítja a betegeket, milyen kompromisszumokat kénytelenek kötni a sorssal annak érdekében, hogy a normális hétköznapokban ők is mosolyogni tudjanak.

Főállásban dolgozom, immár 14 éve a Citibanknál, most már mint felső vezető. Csehország és Magyarország digitális csatornáiért felelek. Azaz az internet bank tartozik hozzám. Jelenleg egy 5 fős csapattal igyekszünk segíteni az ügyfeleknek abban, hogy az interneten minden banki műveletet el tudjanak végezni. Korábban sok más területen dolgoztam, főként az értékesítés és az ügyfélszolgálat volt, amely meghatározta az eddigi pályámat. Angolul folyékonyan beszélek, igyekszem a nemzetközi kapcsolatok során ezt kamatoztatni, és az egyesület javára fordítani. 

Ennyit magamról, és a múltról. Mi lesz a jövőben?

Zolival való megállapodásunk értelmében most az a legfontosabb, hogy az egyesület tovább működjön, amihez mindenképp szükséges egy hivatalosan kinevezett vezető. Ez lennék én. Annyit biztos ígérhetek, hogy ahogy időm és elfoglaltságom engedi, úgy igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint ellátni a rám bízott feladatokat, és megtenni mindent annak érdekében, hogy a betegek, tagok elégedettek legyen az egyesület további tevékenységével. Van egy-két ötletem, amelyekről úgy gondolom, hogy az Egyesületünk hasznára válhat. Igyekszem kihasználni majd a Digitális világ adta lehetőségeket, spórolni a papíron, DVD-n. Újdonságokat behozni az Egyesület életébe.

Az idei első fél évre Zoli megszervezte már az előadásokat, amit nagyon köszönünk, így nekem most nagy szerepem nem lesz (amúgy is a diplomamunkámat írom, időm sincs sok).

Remélem, hogy sokatokkal fogok találkozni majd a legközelebbi beteg fórumon, amely március 28-án lesz, a már megszokott helyen, Budapesten az OEP székházában.

Találkozunk 28-án

Üdvözlettel: István

Lupusszal élők

Csatlakozz a Lupusszal élők zárt Facebook csoportunkhoz. Csatlakozáskor ne felejts el válaszolni a feltett kérdésekre. 

Fotókiállítás

A „Lupusz - Ahogy én látom” című fotópályázat képei.

Fotókiállítás

Reklám

Legutóbbi bejegyzés a Társalgóban

  • 2018. May 30. | 13 óra 03 perc

    2016-ban állapították meg az SLE-t. Azóta szedem az Imuran 50 mg napi kettő ill. most napi három tablettát és a Medrolból napi 16 mg amit 24 mg-ról csökkentettek.Fizikális tüneteim nincsenek.Kérdésem lenne hogy hogy van -e olyan vérvételi lehetőség ami kimutatja hogy az autoimmun betegség fent áll-e vagy milyen mértékben.

Tovább a Társalgóba

Keress bennünket a Facebookon is!

Legfontosabb kérdések és válaszok a lupuszról

Bankkártyás támogatás

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Összeg:
Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés