Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

World Lupus Day 2010. Magyarország – Budapest

Ebben az évben is szeretnénk megrendezni a magyarországi Lupus Napot. Terveink szerint május 9-én 10-18 óráig a Margitszigeti Szabadtéri Színpad területén lenne a programunk.
Egy kötetlenebb, vidám, családi nap jellegű rendezvényt szeretnénk megvalósítani. Szeretném, ha minél több lupuszos beteg eljönne ingyenes rendezvényünkre, s úgy szórakozhatnánk ezen a napon, hogy közben elfelejtjük betegségünket.
Kizárólag vidám programokkal készülünk, várjuk olyan betegtársak (vagy ismerőseik) jelentkezését, akik valamilyen produkciót előadnának (pl. ének, vers, tánc, zene, bűvész, zsonglőr, paródia, jelenet, stb.). Hangosítást tudunk biztosítani! Kérem, bátran jelentkezzenek azok, akiknek valamilyen produkció van tarsolyukban! Lesz tombola, várjuk a tombola ajándék felajánlásokat. Gyermekek részére is szervezünk programokat, s tervezünk egyéb meglepetés programot is, de ezekről később… Kérek mindenkit, hogy tegye félre ezt a napot, jöjjön el rendezvényünkre. Ez a nap rólunk szól! Legyünk együtt ezen a napon, mint más országokban is, ugyanebben az időpontban!

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató