Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Rövid hírek

2007. október 25-én érkezett számlánkra a 2006. évi személyi jövedelemadó felajánlások 1%-a, 308910 Ft. Köszönjük a felajánlásokat!

– Október 28-án a Magyar Lupus Egyesület nevében koszorút helyeztünk el – egyesületünk alapítója – Schopper Gabriella sírján, a Rákospalotai Köztemetőben.


Shopper Gabriella sírja a budapesti Rákospalotai Köztemetőben

– Bemutatkozási lehetőséget kaptunk a Családorvosi Fórum című újságban, melyet a kiadó ingyenesen elküld minden család-, gyermek- és foglalkozás-egészségügyi szakorvosok számára. Az 5 oldal terjedelmű, szépen összefoglalt írást (A szisztémás lupus erythematosusos betegek ápolása, gondozása címmel) Kovacsics Mónika, a Semmelweis Egyetem III. számú Belgyógyászati Klinika diplomás ápolója készített. Köszönet az írásért, s a Press XPress Kiadónak a 192000 Ft értékű adományért!


Az írás ide kattintva elolvasható!

– 2007. november 29-én tartja közgyűlését a Magyar Reumatológusok Egyesülete. A Magyar Lupus Egyesületet Simon Mari képviseli majd, aki következő találkozónkon beszámol a történtekről. A Magyar Lupus Egyesület egyik tagszervezete a MRE-nek. Nagyon hálásak vagyunk a szervezetnek, mindig ingyenesen küldik egyesületünknek a Reuma Híradó című újságot. A következő lapszámban (mely 2007. december 3-án jelenik meg) bemutatkozási lehetőséget is kaptunk. Köszönet érte!

– E hírlevéllel együtt küldjük az értesítést a 2008. évi tagsági díj befizetéséről. Egyesületünk 2008. évi tagdíja 2500 Ft, melyet elsősorban átutalással kérünk kiegyenlíteni. Egyesületünk anyagi támogatást is elfogad. A befizetett adományról igazolást állítunk ki, mely adókedvezményre jogosít. A kedvezmény mértéke az adomány 30%-a, de legfeljebb 50.000 Ft lehet. (Az adókedvezményt a személyi jövedelemadóból lehet jóváírni.) Ahhoz, hogy igazolást tudjunk kiállítani, kérjük feltüntetni a közlemény rovatban az adományozó nevét, lakcímét és adóazonosító jelét.


Értesítés tagsági díj befizetéséről

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A Magyar Lupus Egyesület 2008. évi tagdíja 2500 Ft-ra változik, a 2007. szeptember 29-én megtartott közgyűlés 33/2007. (IX.29.) számú határozata alapján. (Tiszteletbeli tagjaink mentesülnek a tagdíj fizetése alól.)

A tagdíj befizethető:

ÁTUTALÁSSAL az 57200062-10027202 számú bankszámlára. (Kérjük, akinek van lehetősége átutalásra, ne a „sárga csekkes” befizetést válassza.)

POSTAI ÁTUTALÁS (piros csekk) a Magyar Lupus Egyesület címére: 6635 Szegvár, Kórógy u. 69. (Csekk kérhető bármely postahivatalnál.)

KÉSZPÉNZÁTUTALÁSI MEGBÍZÁS (sárga csekk) befizetése.

SZEMÉLYESEN a 2007. december elsejei találkozónkon 14-17 óráig. (ORFI Lukács Klub Budapest, Frankel Leó u. 25-29.)

Anyagi támogatások

Egyesületünk anyagi támogatást is elfogad. A befizetett adományról igazolást állítunk ki, mely adókedvezményre jogosít. A kedvezmény mértéke az adomány 30%-a, de legfeljebb 50.000 Ft lehet. (Az adókedvezményt a személyi jövedelemadóból lehet jóváírni.) Ahhoz, hogy igazolást tudjunk kiállítani, kérjük feltüntetni a közlemény rovatban az adományozó nevét, lakcímét és adóazonosító jelét.

Tisztelettel:

Purgel Zoltán
elnök
 

– Késik Pillangó című újságunk megjelenése. Várhatóan 2008. január – februárban jelenik meg a lap. Még várjuk a Nemzeti Civil Alapprogram egyik pályázatának eredményhirdetést, s várjuk még olyan orvosok írásait, melyek nélkül szegényebb lenne a lap. Az újságot minden érvényes tagsággal rendelkező (kitöltött belépési nyilatkozat, kifizetett tagdíj) tagunk megkapja.

– Elkészült kártyanaptárunk, melyből mindenkinek küldünk 10 db-ot azzal a céllal, hogy minél jobban „hírét vigyék” egyesületünknek. Kérem, hogy mindenki adjon betegtársainak a naptárból, s ezzel tájékoztassuk egyesületünkről. (Lehet kampányolni az 1%-os felajánlásokról is.)

– Végezetül szeretném megköszönni figyelmüket, – s Füzesréti Lászlóné és Mártaszéki Ferencné alelnökök nevében is – Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben Gazdag Új Esztendőt kívánok!

Tisztelettel:
Purgel Zoltán elnök

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató