Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

2019-ben is megjelenik a Pillangó magazin

Az idén – a 25. születésnapunk alkalmából – megjelent Pillangó magazin publikálása után sok-sok pozitív visszajelzést kaptunk.

Gyógyszergyári támogatás felhasználásával 2019-ben is meg fogjuk tudni jelentetni a Pillangó magazint, amelynek borítóterve már elkészült. Folyamatosan egyeztetünk olyan orvosokkal, akik írnának magazinunkba. Ha Ön is tud ajánlani orvost, akinek az írását szívesen olvasná, küldje el nevét és címét az info@lupusz.hu e-mail címre, s felvesszük vele a kapcsolatot, küldünk egy felkérést részére.

 

A magazin ingyenesen fog megjelenni, de jelentős anyagi erőforrást kell biztosítanunk, ezért csak tagjaink számára garantáljuk a magazin megkapását. Megvásárolni a későbbiekben nem lehet, mert nem kerül kereskedelmi forgalomba.

A magazinban meg tudunk jelentetni kereskedelmi hirdetést. Ha Önnek van olyan vállalkozása, amely hirdetne, vagy tudna részünkre hirdetőt ajánlani, keresse Purgel Zoltánt a (30)349-1100 számon, vagy írjon a zoltan@purgel.hu címre. A hirdetésről számlát tudunk kiállítani, s a hirdetés teljes összegével egyesületünket támogatja.

Ebben a lapszámban is meg fog jelenni az „Én naplóm rovat”, melyben egy betegtárs írhatja le történetét a lupusszal való együttélés kihívásáról. Jelenleg még nincs történetünk, ezért keresünk olyan betegtársat, aki szívesen írna erről. Az info@lupusz.hu e-mail címünkre várjuk a jelentkezéseket.

 

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató