Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Autoimmun mobilflottát alapítunk

A Magyar Lupus Egyesület autoimmun és reumatológiai betegséggel élők részére, valamin ezeken a területeken dolgozó orvosok részére mobiltelefon flottahálózatot alapít. Célunk az, hogy a flottatagok egy kedvezményes (kb. 1.000 Ft-os) havidíj ellenében ingyen tudjanak beszélgetni egymással korlátlanul, flottán kívülre kedvezményes áron tudjanak hívást indítani, megfizethető mobilinternet csomag legyen elérhető és jutányos áron tudjanak készüléket vásárolni, akár részletfizetéssel.  A mobilszolgáltatókkal június óta tárgyalásban vagyunk, egyelőre még nem kötöttünk szerződést, eddig a Telenor-tól kaptuk a legkedvezőbb ajánlatot.

A flottához a Magyar Lupus Egyesület tagjai díjmentesen tudnának csatlakozni, hívószámuk megtartásával. (A Magyar Lupus Egyesület tiszteletbeli tagjainak is biztosítjuk ezt a lehetőséget.) Aki nem tagja a Magyar Lupus Egyesületnek, annak 5.000 Ft éves díjért tudnánk biztosítani a flotta használatát.  

Fontos információ, hogy a flottához való csatlakozás esetén a telefonszám nem változik és a tulajdonjog is az előfizetőnél marad. További információval hamarosan jelentkezünk.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató