Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Meghívó a Magyar Lupus Egyesület Közgyűlésére

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Ezúton értesítem, hogy Alapszabályunk szerint Közgyűlést hívok össze, melyet 2022. május 7-én (szombaton) 16.15 órai kezdettel tartunk Budapesten a Váci út 73/A. sz. alatt, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (korábbi nevén: Országos Egészségbiztosítási Pénztár) székházának előadótermében. Amennyiben nincs jelen a meghívott Magyar Lupus Egyesület aktív tagjainak 50%-a plusz egy fő, akkor ugyanezen a helyszínen és napon 17.00 órakor ismételten összehívom a Közgyűlést, amely ugyanazon napirendi pontokkal a megjelentek létszámától függetlenül szavazó és határozatképes lesz.

A Közgyűlés tervezett napirendi pontjai a következők:

1. Szakmai és pénzügyi beszámoló az Egyesület 2021. évi gazdálkodásáról és közhasznú tevékenységéről, a 2021. évi közhasznúsági melléklet elfogadása. (A dokumentum előzetesen megtekinthető a www.lupusz.hu honlapon, a „Letöltések” oldalon.)

2. A Magyar Lupus Egyesület 2020. évben – a Covid-19 járvány miatt személyes jelenlét nélkül megtartott – közgyűlés jegyzőkönyvének jóváhagyása.

3. A Magyar Lupus Egyesület 2021. évben – a Covid-19 járvány miatt személyes jelenlét nélkül megtartott – közgyűlés jegyzőkönyvének jóváhagyása.

4. A Magyar Lupus Egyesület tisztségviselőjének (ügyvezető) megválasztása.

5. 2022. évi közhasznú terveink, önkéntesség, egyebek.

 

Szegvár, 2022. április 2.

Tisztelettel: Purgel Zoltán ügyvezető

  • Kérjük, hogy akinek számít civil szervezetünk jövője, vegyen részt közgyűlésünkön. Aktív I. és Aktív II. tagjaink megjelenésére feltétlen számítunk!
  • A Közgyűlés nyilvános, azon bárki részt vehet, de szavazni csak érvényes tagsággal rendelkező Aktív I. és Aktív II. tagjaink tudnak.
  • A Közgyűlés várhatóan 45 percig fog tartani.
  • Szerény vendéglátásról (frissítő, szendvics) gondoskodunk.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató