Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Meghívó a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésére

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Ezúton értesítem, hogy Alapszabályunk szerint Közgyűlést hívok össze, melyet 2023. május 13-án (szombaton) 16 órai kezdettel tartunk Budapesten a Váci út 73/A. sz. alatt, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (korábbi nevén: Országos Egészségbiztosítási Pénztár) székházának előadótermében.

Amennyiben nincs jelen a meghívott Magyar Lupus Egyesület aktív tagjainak 50%-a plusz egy fő, akkor ugyanezen a helyszínen és napon 16.30 órakor ismételten összehívom a Közgyűlést, amely ugyanazon napirendi pontokkal a megjelentek létszámától függetlenül szavazó és határozatképes lesz.

A Közgyűlés tervezett napirendi pontjai a következők:

1. Szakmai és pénzügyi beszámoló az Egyesület 2022. évi gazdálkodásáról és közhasznú tevékenységéről, a 2022. évi közhasznúsági melléklet elfogadása. (A dokumentum előzetesen megtekinthető a www.lupusz.hu honlapon, a „Letöltések” oldalon.)

2. A Magyar Lupus Egyesület új alapszabályának elfogadása. (Az új alapszabályunkban az egyesületi tagságokra vonatkozó részt szeretnénk módosítani, s egyszerűsíteni a tagságok változatait. Az új alapszabály terve előzetesen megtekinthető a www.lupusz.hu weboldalon, a „Letöltések” oldalon.)

3. Az egyesületi tagdíj összegének változtatása. (Több mint tíz éve változatlan az éves tagdíj összege, ezt egy minimális összeggel szeretnénk emelni, évi 5.000 Ft-ra.)

4. 2023. évi közhasznú terveink, önkéntesség, egyebek.

Szegvár, 2022. március 18.

Tisztelettel: Purgel Zoltán ügyvezető

  • Kérjük, hogy akinek számít civil szervezetünk jövője, vegyen részt közgyűlésünkön. Aktív I. és Aktív II. tagjaink megjelenésére feltétlen számítunk!
  • A Közgyűlés nyilvános, azon bárki részt vehet, de szavazni csak érvényes tagsággal rendelkező Aktív I. és Aktív II. tagjaink tudnak.
  • A Közgyűlés várhatóan 45 percig fog tartani.
  • Szerény vendéglátásról (frissítő, szendvics) gondoskodunk.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató