Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Nemzetközi kapcsolattartó önkéntest keresünk

A Magyar Lupus Egyesület nemzetközi kapcsolattartó önkéntest keres céljai eléréséhez, az autoimmun betegeket segítő közhasznú szolgáltatásainak még magasabb szintre emeléséhez.

Olyan 18 év feletti munkatársat keresünk, akik másokért (s nemcsak magáért és családjáért, hanem) a magyar autoimmun betegek közösségéért cselekedni képes, s aki hisz az önként mások javára ellenszolgáltatás nélkül végzett munka fontosságában.

Az önkéntes munkáért civil szervezetünk nem tud ellenszolgáltatást (fizetést) nyújtani.

Szeretnénk európai nemzetközi kapcsolatainkat tovább erősíteni, a Lupus Europe ernyőszervezettel (amelynek 20 éve tagjai vagyunk) hatékonyabban tartani a kapcsolatot, s jó lenne közös európai projektekben, felmérésekben részt venni.

Jelentkezni lehet a Magyar Lupus Egyesület ügyvezetőjénél, Purgel Zoltánnál – a zoltan@purgel.hu e-mail címen vagy a (30)349-1100 mobilszámon.

„Sokunkat a hitünk, meggyőződésünk. Sokan azért vállalnak önkéntes munkát, mert jó, nagyon jó egy közösséghez tartozni, amely hasznos, értelmes célokat követ, s amellyel a leendő önkéntes egyetért. Mások azért dolgoznak önkéntesként, mert szeretnének egy közös célt, például környezetük megszépülését elérni. Megint mások szociálisan érzékenyek, és a bajba jutottaknak, elesetteknek akarnak segíteni. Ezerféle motívum alapján vállalhatunk önkéntes munkát, mások javára, fizetség nélkül. Csak azt kell tudnunk: ez a munka is felelősségteljes munka, ezt is jól kell végezni, nem lehet arra hivatkoznunk, mert nem kapunk ellenszolgáltatást, ezért csak tessék-lássék munkát végzünk. Nem, az önkéntesség és az eredményesség összefügg: szeretnénk megtapasztalni annak örömét, hogy időt, tudást, energiát áldoztunk arra, amit vállaltunk.”

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató