Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Tagdíj fizetés – helyreállt a bankkártyás fizetés

Pár napig nem működött TAG KAPU oldalunkon a bankkártyás tagdíj fizetés, azóta a hibát kijavítottuk, most már újra működik.

Többen érdeklődnek, hogyan tudnának hozzáférni a Videó oldalunkhoz, ahol jelenleg 97 videó van feltöltve – ezek zöme a lupusszal kapcsolatos orvosi előadás kiváló előadóktól. Ez a tartalom csak a Magyar Lupus Egyesület tagjai számára elérhető bejelentkezést követően. Aki szeretne hivatalosan is belépni egyesületünkbe, az a TAG KAPU oldalunkon tud jelentkezni.

Költségmegtakarítás miatt tagjainknak nem küldünk külön postai értesítést és készpénzátutalási megbízást (sárga csekket), kérjük tagjainkat, hogy a TAG KAPU oldalra belépve bankkártyával fizessék be a tagdíjat, vagy átutalással a 11702012-20004257 bankszámlánkra.

Szomorú tény, hogy folyamatosan csökken az egyesületi tagok száma. Tudom, hogy sokan nem tudják az évi párezer Forintos tagdíjat sem fizetni. Amikor 16 évvel ezelőtt az egyesület vezetője lettem, akkor az újonnan diagnosztizált betegek nagy része belépett az egyesületbe, s sokszor az is előfordult, hogy a betegek családtagjai, rokonai is beléptek, hogy a tagdíj fizetésével támogassanak bennünket. Sajnos a taglétszám csökkenése gond akkor is, amikor pl. egy pályázat vagy támogatási kérelem során a társadalmi támogatottságot kell igazolnom.

Azt szeretném kérni a betegtársaktól, hogy lépjenek be a Magyar Lupus Egyesületbe, mert a tagdíjfizetéssel azt közhasznú civil szervezetet támogatják, amelyik az ő ügyüket képviseli.

(Tagjaink ezen kívül hozzáférést kapnak a csak tagjaink számára elérhető egyedülálló tartalomhoz. TAG KAPU oldalunkon a bejelentkezést követően online megtekinthető az orvosi előadások videói és Pillangó magazinjaink.)

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató